Skip to content

Reipalt koolipinki

9. septembril oli Iisaku Gümnaasiumis traditsiooniline matkapäev „Reipalt koolipinki“. Ilm oli ilus ning soosis õuetegevusi.

Algklasside õpilased said võimaluse minna Pannjärve kõrgseiklusrajale. Oli emotsiooniderohke päev – oli rõõmu, hirmu, eneseületamist ja mõnusat rahmeldamist. Väga vapralt pidasid vastu ka kõige nooremad. Suur tänu, Lii Roosa, selle toreda võimaluse eest.

5. ja 7. klass matkasid Iisakus. Lisaks oli klassijuhataja planeerinud 7. klassile ka pikniku.

6. klass käis lähedalasuvas Rüütli rabas matkal. Nagu ikka, siis kiiremad jooksid raja läbi ning õpetajad vantsisid viimastega. Lõpueel kohtuti ka teise kooliga, kes oli tulnud samuti Reipalt koolipinki raames matkale.

Reipalt koolipinki raames matkale.

8. klassi matkapäev viis seekord naabermaakonda. Külastati Lääne-Virumaal asuvat Tudu sood. Hommik tervitas päikselise ja tuuletu ilmaga. Ring ümber Tudu järve läbiti suure rõõmu ja lustiga. Oli erakordselt tore päev.

9. klass oli otsustanud matkata Tärivere karjääri kalastusretkele. Lisaks kala püüdmisele oli klassijuhataja ette valmistanud mõned mängud, et päevale värvi lisada.

Gümnaasiumi klassid said võimaluse minna Rannapungerja jõele kanuudega sõitma. Oli neid, kes juba varemgi kanuutada saanud, kuid oli ka neid, kes elus esimest korda kanuusse istusid. Siinkohal suured tänud Kauksi Telklaagrile, kes kanuud kohale tõi ning Lii Roosale toreda video eest.

Skip to content