Skip to content

Õpilasesinduste laager

Eelmisel õppeaastal alustasime tihedamat koostööd teiste Ida-Virumaa gümnaasiumide õpilasesindustega. Selle tulemusena sündis idee korraldada selle õppeaasta alguses õpilasesinduste laager, kus seada konkreetsemaid eesmärke ja teha tulevikuplaane. 30.09-01.10  saidki kuus gümnaasiumit õpilasesinduste laagris kokku (Iisaku Gümnaasium, Jõhvi Gümnaasium, Kohtla- Järve Gümnaasium, Kiviõli I Keskkool, Sillamäe Gümnaasium).  Laager oli väga edukas ning paika said ambitsioonikad tuleviku visioonid!

Suur tänu Eesti Noorteühenduste Liidule laagri toetamise eest!

Suur tänu Kohtla- Järve Gümnaasiumile võõrustamise eest!

Loomulikult suur tänu ka juhendajatele sellist toredat ettevõtmist eest vedamast!

Meie kooli olid esindamas Milena Šaporenko, Jekaterina Reinova, Kärola Solgub ning neid juhendamas oli õpetaja Sirly Pärnaste.

Skip to content