Skip to content

8. klassiga Teaduskeskuse uut näitust uudistamas

16. detsembril külastasime 8. klassiga Tartu Teaduskeskuse uhiuut näitust „Ahhaa, aju!“. Näitus andis suurepärase ülevaate sellest,  milline võimas masin meie peas peitub ning kuidas me ise saame selle veel paremaks muuta.

Uuel näitusel pidime kogu aeg ajusid liigutama. Panime end proovile põnevate nuputamisülesannetega, veendusime, kui lihtne on (t)aju ära petta, lasime oma loovuse valla bändis ja tantsupõrandal, uurisime vaimustavaid ajufakte ning kogesime terve kehaga emotsioone. Mõttemänge lahendasime rühmades. Nii saime treenida oma koostööoskusi ja palju naerda –  see mõjus ajule hästi!

Oma füüsilised oskused panime proovile Astri Arena liuväljal.

Oli toredaid üllatusi ja põnevust täis päev!

Klassijuhataja M. Valter

Skip to content