Skip to content

Mõttetalgud

Neljapäeva, 19. jaanuari õhtul kogunes Iisaku Gümnaasiumi aulasse ligi 50 inimest, et paari tunni jooksul koos mõelda, kuidas vastastikku kasulikud olla, mida üheskoos siin ja praegu ära teha, et Alutaguse vallas oleks veel ägedam elada ja õpilastel põnevam õppida. Meie kõigi jaoks on oluline, et noored ei läheks ära, vaid leiaksid endale rakenduse kodukohas. Teiste koolide edulugude võti on kooli ja kogukonna koostöö. Mõttetalguliste hulgas oli õpilasi, õpetajaid, lapsevanemaid, ettevõtjad ja teisi huvitatud isikuid. Gümnaasiumi perele tundub loomemajandus ja väikeettevõtlus põneva suunana, millega saavad vastavalt oma vanusele ja oskustele tutvust teha õpilased alates 1. klassist kuni gümnasistideni välja.

Sellest, mis on loomemajandus ja loov majandus ning mis koht sellel võiks olla Ida-Viru kontekstis, rääkis Piia Tamm, Ida-Viru Ettevõtluskeskuse Viru Filmifondi ja Loomeklastri koordinaator.

Aitäh kõigile osalejatele, samuti neile, kes osaleda ei saanud, aga oma mõtteid meiega jagasid.

Skip to content