Skip to content

Loovkonkursi „Minu Alutaguse“ tulemused

Lõppes loovkonkurss „Minu Alutaguse“. Konkursi eesmärk oli kutsuda Alutaguse valla koolide õpilasi üles märkama kodukoha ilu ja väärtusi. Konkursile sai töid esitada neljas kategoorias: luuletus, joonistus, meene ja muusikaline omalooming. Iisaku Gümnaasiumi loovainete õpetajatele laekus 14. veebruariks eripalgelisi loovtöid: 27 luuletust, 52 joonistust, 7 meenet ja üks muusikavideo. Tööde autoriteks Iisaku Gümnaasiumi ja Mäetaguse Põhikooli õpilased. Kirjutati – joonistati Alutaguse metsadest, soodest, murakatest, koolist ja armastusest. Läbivateks teemadeks ja motiivideks olid aga karu, lendorav ja murakas. Toredaid karuluuletusi ja pilte sirvides oli žüriil tegemist, et nende seast need „kõige-kõigemad“ leida. Seetõttu otsustasimegi mõnes vanuserühmas välja anda kaks esimest ja teist kohta.
Konkursile laekunud töödest paneme üles näituse Iisaku muuseumisse, kus neid saab vaadata juba selle nädala lõpus.

Loovkonkursi „Minu Alutaguse“ luule kategooria tulemused

Alutaguse kolme kooli konkurss – joonistamine

Pildi autor: S. Deljantitšuk, Mäetaguse Põhikool

Foto autor: K. Avel

Pildi autor: A. Randmäe, Iisaku Gümnaasium

Foto autor: K. Avel

Skip to content