Skip to content

Spelling Bee

14.04.23 toimus Iisaku Gümnaasiumi aulas midagi uut. Alutaguse valla koolide 15 hakkajat noort 7.-9. klassist tulid kokku, et maha pidada üks äge Spelling Bee võistlus. See oli korralik eneseületus nii osalejatele, juhendajatele kui ka korraldajatele, sest säärast ettevõtmist pole varem meie vallas tehtud. Kuulmise järgi tuli ükshaaval spellida sõnu, mis igas järgmises voorus aina pikemad ja keerulisemad olid. Maha peeti kolm kaasahaaravat vooru ning lõppvoor, kuhu pääsesid parimatest parimad. Tihedas heitluses saavutas 4. koha Karel Vähk (Illuka kool), 3. koha Rihhard Reiman (Mäetaguse Põhikool), 2. koha Airon Lehtla (Iisaku Gümnaasium) ning selleaastase võistluse võitis Revon Reinov (Iisaku Gümnaasium). Palju õnne võitjatele ning nende juhendajatele!

Suur aitäh kõigile osalejatele, kes selle väljakutse vastu võtsid. Loodetavasti saab sellest tore traditsioon, mida iga kevad korrata.

Suur tänu ka hindamiskomisjoni liikmetele: Reet Ernits, Ljudmila Roy ja Kadri Jaanipere.

Skip to content