Skip to content

Alutaguse valla koolide meetodite mess

25. aprillil toimus Iisaku Gümnaasiumis Alutaguse valla haridustöötajate meetodite mess. Osalesid Mäetaguse Põhikool, Illuka Kool , Mäetaguse Lasteaed Tõruke, Iisaku lasteaed Kurekell, Iisaku Kunstide Kool ja Iisaku Gümnaasium. Igal haridustöötajal oli võimalus ise läbi viia õpituba või osaleda teiste poolt korraldatud töötoas. Selle aasta töötubade teemad olid toit ja emotsioonid, teemapõhised e-töölehed ainete lõiminguks, nägemismeel, õppimine liikudes, õuesõpe – piirideta võimalus loovuse arenguks, kogemuste jagamine Erasmus+ KA1 õpirännetelt, karmoška õppimine, paberi ringlus, orienteerumismäng, KIVA (Kiusamisvaba Kool) programmi tutvustus läbi praktiliste tegevuste, meemid.

Aitäh kõikidele osalejatele ja samuti suur tänu Catering Kene´le, kes tõi lauale maitsvad suupisted ja imeilusa tordi!

Skip to content