Skip to content

Iisaku Gümnaasiumi õpilased käisid Erasmus+ projekti “The future we choose” raames Belgias

Iisaku Gümnaasiumi õpilased Kaarel Karp, Eveli Toomel, Anneken Laureen Trofimov, Hanna-Liisa Õispuu ja Emma Labe ning õpetajad Kadri Jaanipere ja Mari-Liis Rajamets viibisid eelmisel nädalal Erasmus+ projekti “The future we choose” raames Belgias. Õppetegevus toimus Edegem nimelises linnas. Nädala jooksul tutvusime projektipartneri kultuuri, kooli ja õppekorraldusega ning panime imelise punkti oma projektile. Õppereisi jooksul külastasime mitmeid tuntud vaatamisväärsusi. Külastasime Brüsselis Euroopa Parlamenti, Manneken Pis´i ja Atomiumi monumeti, lisaks käisime ekskursioonil Antwerpeni, Lieri, Brugese ja Oostende linnades. Vaatamata vihmastele ilmadele, saime lisaks kogemustele ja suveniiridele kaasa ka lugematult palju imeilusaid mälestusi ning mis kõige tähtsam– reisi jooksul sai igaüks mitme uue sõbra võrra rikkamaks.

Skip to content