Skip to content

Taaskasutuslaat 13. detsember

Hea koolipere!

13. detsembri õhtul kell 17.00-20.00 toimub koolis taaskasutuslaat ja pereõhtu. Tegemist on ettevõtluse aluste aine raames alguse saanud projektiga, milles ootame kaasa lööma kogu koolipere. Sissepääs kooli peauksest ning võimla uksest.

NB! Palume kanda vahetusjalanõusid.

Laada õnnestumisele saavad kaasa aidata ka lapsevanemad. Kui teil on kodus midagi, millega sooviksite laadal kaubelda (korralikud laste riided, jalanõud, spordivahendid ja koolitarbed, lauamängud, raamatud, jõulumeened, hoidised jne), siis andke palun klassijuhatajatele teada ja sätime teile müügipinna valmis. Laadal on võimalik nii osta, müüa kui vahetada.

Lisaks laadale on sel õhtul koolimajas palju muudki toimumas – pinksiturniir, võistlusmängud ja takistusrada lastele, avatud lasketiir, kohvik ja puhkeala koos mõnusa jõulumuusikaga. Tule ja veeda koos perega üks tore jõulueelne õhtupoolik! Laada kohta täpsema info leiad ka Facebookist – https://rb.gy/dhdiim.

Skip to content