Skip to content

Arukate õpilaste akadeemia

17.01.2024 toimus meie majas Arukate õpilaste akadeemia (AÕA) IV gümnaasiumimäng. AÕA eesmärk on innustada õpilasi süvenema enam täppis- ja loodusteaduste valdkonda, näidata selle võlusid ja seoseid reaalse eluga. Lisaks anda noortele võimalus panna ennast proovile, sidudes teoreetilised teadmised praktikaga. Selle mängu võtjaks osutus seekord Jõhvi Gümnaasium.

Keskkonna-teemalisi küsimusi esitas Iisaku looduskeskuse keskkonnahariduse spetsialist Anne-Ly Feršel, kes tutvustas ka keskkonnaameti tööd. Kõige õigemini vastas küsimustele Toila Gümnaasium. Suured tänud Anne-Ly Feršel külalisküsimuste eest. Täname ürituse läbiviimise eest ka enda kooli õpilasi: Emma Labe, Karoli Uustal, Lauren Juuse, Lenna Järve ja Mirell Mägi.

Samal päeval toimus ka Toila Gümnaasiumis Arukate õpilaste akadeemia IV põhikoolimäng, kus meie tublid õpilased Berit Pärnpuu, Anneken-Laureen Trofimov, Kaarel Karp ja Raimo Reiska saavutasid III kohal. Suurtänu neile kooli esindamise eest.

Skip to content