Skip to content

Alutaguse valla koolide vaheline Spelling Bee võistlus

13.04.24 toimus Iisaku Gümnaasiumi aulas järjekorras juba teine Alutaguse valla koolide Spelling Bee võistlus🐝 Tänavu oli osalejaid kahes vanusekategoorias kokku 22. Kuulmise järgi tuli ükshaaval spellida sõnu, mis igas järgmises voorus aina pikemad ja keerulisemad olid. Kummaski vanuserühmas peeti maha kaks kaasahaaravat vooru ning lõppvoor, kuhu pääsesid parimatest parimad✨️ Tihedas konkurentsis saavutas 6. ja 7. klasside arvestuses 3. koha Johanna Rosalie Ilves (Mäetaguse Põhikool), 2. koha Rasmus Ruut Surva (Illuka Kool) ning kuldse esikoha sai Mattias Grinfeld (Illuka Kool). 8. ja 9. klasside arvestuses saavutas 3. koha Revon Reinov (Iisaku Gümnaasium), 2. koha Airon Lehtla (Iisaku Gümnaasium) ning kuldse esikoha pälvis Markus Grinfeld (Illuka Kool). Palju õnne võitjatele ning nende juhendajatele!💐 Aitäh hindamiskomisjoni liikmetele: Reet Ernits, Ljudmila Roy ja Kadri Jaska!

Suur aitäh kõigile osalejatele, kes selle väljakutse vastu võtsid! Traditsioon on loodud, kohtume järgmisel kevadel taas!☀️

Skip to content