Skip to content

Ohutusalane õppepäev

21. mail toimus Iisaku Gümnaasiumis ohutusalane õppepäev.

1.-4. klassi õpilased  osalesid päästeametis projektis „Päästjatel külas“. Vanglaameti töötajad  tutvustasid lastele oma töövahendeid ja rääkisid oma tööst. Transpordiameti mängud aitasid korrata ja kinnistada õiget sõidutee ületamist. Tuletati meelde, milline on korras ratas.

5.-8. klassil tuli kaardi järgi läbida orienteerumisrada. Raja erinevates punktides sooritati erinevaid ülesandeid. Esindatud olid Päästeamet, demineerijad, Ida-Viru Keskhaigla, Iisaku Looduskeskus, Kaitseliit, Naiskodukaitse, Politsei- ja Piirivalveamet.

9.-11. klass osales päästekeskuses elanikkonnakaitse töötoas ning Vanglaameti enesekaitse treeningul.

Õppepäeval osalesid ka õpilased Illuka ja Kambja koolist.

Aitäh kõigile osalejatele, Päästeametile ja õpetaja Liinale, kes koostöös sisuka päeva korraldasid.

Skip to content